Margareta Vesna

Kreiramo više radosti i lakoće za Život u Telu

bars-iskustva

Sesije i tretmani sa Margaretom


Koji doprinos može vam bude samo jedan tretman, koliko to može da promeni vaš život i šta je sve moguće da se otvori za vas??


Sesija i tretman sastoji se od razgovora i telesnog procesa i podrazumeva rad na vašoj temi. 

Postavite određenu temu, nešto što želite da transformišete kako biste živeli srećniji, produktivniji ispunjeniji život. To mogu biti sve životne teme sa kojima se većina nas suočava:
Odnosi: veze, partnerski i porodični odnosi i svi međuljudski odnosi; 
Traume, strahovi, panični napadi, nesanice i loše spavanje, stresovi, emotivni disbalans, stid, manjak samopouzdanja; 
Telo i rad na telu: gojaznost, nesklad u radu i funkcionisanja tela; 
Blokade i ograničenja, fiksirane tačke gledišta i stavovi koji nas ometaju u daljem napretku kroz život: ograničenja u vezi posla, novca, funkcionisanja u društvu – sve to balansiramo. 

Čak i ako ne znate svoju temu da je imenujete, samo osećate da treba da menjate "nešto" - ovi tretmani i sesije su mogući da se sprovedu i da za vas pokrenu transformaciju života.

Sve ono što je ometajuće, nefunkcionalno - svesni toga ili ne, a što ste u datom trenutku spremni da otpustite – to brišemo i transformišemo tako da radi za vaše najveće dobro, za rast i razvoj ka srećnijem i produktivnijem životu. 

Sesija i razgovor je verbalni proces kroz koji sve gore navedene blokade oslobađamo, transformišemo i balansiramo. Kroz sesiju radimo sa pitanjima koja nas otvaraju da sagledamo mogućnosti koje ranije nismo uzeli u obzir. 
Šta je to što mi znamo, što ranije nismo uzeli u obzir, a što bi nas otvorilo ka boljem životu? 

Dobijate i svoja pitanja za dalji, samostalni rad na svojoj temi.
Telesni proces se sastoji od izabranog tretmana (to zavisi od potreba) kao što su Barsi, MTVSS, Ćelijska memorija, Korekcija vida, Utelovljenje, Energetski facelift, Biomimetička mimikrija, Reiki, Kvantna transformacija. Svi navedeni procesi su energetski tretmani i uglavnom se odvijaju polaganjem ruku na određene tačke na glavi i na telu, mesta u koja smo zaključali nekorisne emocije, strahove, stresove i sve one navedene blokade. 

Osvešćenim dodirom i izjavama čišćenja to se oslobađa iz vašeg polja, iz vaše aure, iz vašeg fizičkog i emotivno bića, iz mentala i gde god da je to gde ste se zaključali za bolji život. Takođe se čisti i otključavaju blokade koje smo preuzeli od predaka, iz okruženja i iz svojih prošlih života. Menjajući prošlost i našu reakciju na to – menjamo sadašnjost. Ključna reč je reakcija na sebe i na život u nama i oko nas – ove sesije i tretmani nas uvode u stanje neutralno i svesno prema sebi i životu, a to je pozicija iz koje smo u stanju sa svešću da biramo najbolje za sebe i svoj život. Da živimo sa lakoćom i u radosti i zdravlju u telu sa kojim smo ovde.

Sesija i tretman uglavnom traju 1,5 sat, a moguće i do 2 sata. Osim rada na temi koju postavimo, tokom sesije se otkrije i pokaže još tema koje su vama bitne za život da ih rešavate i menjate – to je proces, u koji kada uđemo, pratimo energiju šta je to što je sve potrebno da se u tom procesu odradi – i tu sam za vas dok god je potrebno da se to zaokruži, završi i da se započne transformacija, da olakša energija, da se proširimo u prostor i svesnost, da se započne i odvije proces isceljenja. 

Celovitost bića i put isceljenja je toliko jednostavan, da ga i dete od 5 godina razume, kažu drevni narodi Maya. Isceljenje počinje onog trenutka kada se pojavi naša spremnost da budemo celoviti u ovom životu. Jedno sa svim, sa Dušom i Telom i svim delovima i slojevima našeg bića. Često to nismo u stanju sami za iniciramo. Tada je tu druga osoba, terapeut ili prijatelj, koji vam je podrška na tom putu da inicira, pokrene procese koji vas vode ka oslobađanju bića kako biste živeli svu punuću života, sa svešću, sa ljubavlju, sa radošću, sa zdravljem i obiljem koje jeste. 

Ove sesije i tretmani nas ultimativno vode ka širenju i oslobađanju svesnosti, ka širenju ličnih kapaciteta da u svoj život primimo svekoliko obilje, ljubav, zdravlje, sadržajan život – putovanja, druženja, smeh, radost, samostalnost, poverenje u život i da je sve tu za naše najveće dobro. I tada budemo u pitanju kako može još bolje od ovoga i šta je još sve moguće za mene?

Procese vodi:

Margareta Vesna, holistički terapeut, Access Bars i BodyProces Fasilitator, u svojoj praksi radi po načelima Geštalta i Accessa, integriše i energije Reikija i Kvantne transformacije, trener je optimalne ishrane i energoterapeut metode Osvešćenog dodira. Autor knjige Presna hrana za početnike i osnivač UG NK „Zdraviji Život“, 2007.

U svojoj dvadesetogodišnjoj praksi i ličnoj transformaciji primjenjuje više od 30 metoda i alata integrisanih u celoviti holistički pristup. Margareta vodi seminare za lični i duhovni razvoj te radi individualno s klijentima na njihovom osvešćenom životu i telesnim procesima – na otklanjanju telesnih tegoba – od bolova, strahova, depresije, emotivnog naboja, nadilaženja ograničenja. Izvrsne rezultate ostvaruje u radu s parovima i transformaciji svih vrsta međuljudskih odnosa. Lični rezultati i transformacija njena su najveća preporuka. www.svesnizivot.com

Margareta Vesna Radomirović je ovlašćeni licencirani internacionalni Access Bars i Body process Facilitator – vodi Access seminare i radi telesne tretmane i life-coaching sesije sa klijentima.

Osim višegodišnjeg iskustva u radu sa klijentima, vođenju i organizaciji seminara za lični i duhvni razvoj, navodimo edukacije neformalnog obrazovanja koje je prošla – navodimo samo najznačajnije: Geštalt psihoterapija, Order – poredak ljubavi, Kvantna transformacija, Integrativno disanje, Silva metod, Reiki, PEAT, inicirana u Inka šamanizam. Accesovi modaliteti: Access Bars, Access Foundation, Access Body process (MTVSS, Facelift), Access Foundation i Level 2&3 sa dr. Dain Heerom.

„Ako vam se dopada moja energija i imate poverenje i osećaj da mogu da vam budem doprinos koji će da promeni vaš život na bolje – izvolite, pozovite me, zakažite svoj tretman, za sebe, za svoj napredak i za napredak vaše okoline. Kad rastete vi – raste i vaše okruženje. Tretman koji primate vi, reflektuje se na vašu porodicu, prijatelje i celo vaše znano i neznano okruženje. Radeći nešto dobro za sebe, radimo dobrobit za celo čovečanstvo. Uživajte u životu u telu, krerajte život u radosti, lakoći i obilju. I šta je sve tada moguće?“ Sa lakoćom i radošću, Margareta

Zakazivanje na telefon: 063-726-1099, ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Bars Tretman

{youtube}nwtRFSwjm2o{/youtube}

Bars tretman za samopomoć

Naučite kako sami sebi da pomognete.

Uvrstite ovaj tretman svako jutro i počnite dan sa više svesnosti.

Javite utiske.

Hvala.