Torte & Kolači

:::ČEKAMO NAJAVU SLEDEĆE RADIONICE:::

Dragi prijatelji, 

U susret praznicima – pripremite se na vreme da pravite ukusne, slasne i zdrave poslastice – sirove i veganske. 
Na repertoaru su torte, kolači, slavsko žito (bez glutena), rolati, čokolada, šejkovi, topla čokolada, mleka od orašida... i gde nas još inspiracija i mašta odvede. Sve zdravo i bez šećera, margarina i brašna – samo integralne i celovite namirnice voća i orašida.

Priprema poslastica je jednostavna i brza, a rezultati vrhunski. Ovo su slatkiši koji se prave i konzumiraju bez griže savesti – zdravi, a ipak ukusom i izgledom zadovoljavaju sva čula. 

Materijal za izradu ovakvih slatkiša – najkvalitenije namirnice koje možete da zamislite i nađete na tržištu – voće suvo i sveže, urme, orasi, lešnici, bademi, javor sirup, kakao buter, kokos ulje, divni i mirisni začini – vanila, cimet, muskatni oraščić, rogač.... – samo prirodno i zdravo.

Ukusom i izgledom ove poslastice plene sva čula, a što je još važnije – lagani su za varenje. Čist hedonizam – uživajte u procesu od pripreme, preko konzumacije do zdrave probave.

Radionicom obuhvatamo gurmanske slatkiše kao i niskomasne slatkiše.
Način obrade – presno i sirovo – znači da nema termičke obrade – samo mutimo, miksamo, seckamo.
Vegansko znači da su zastupljene namirnice isključivo biljnog porekla – integralne i celovite. 

Na reperotoaru su: torte, sitni kolači, bajadere, slavsko žito, rolat, puding, biljna mleka, topla čokolada, prava čokolada... Pišite nam i zatražite šta želite da naučite da pravite, pa ćemo i to da uvrstimo. I šta je još moguće da se kreira na ovoj radionici – čarobnici?

Najvažnije ističemo – naučićete principe pripreme presnih kolača, kako da i sami kreirate nove kolače i recepte, kako da prilagodite recepte koje nalazite u knjigama i na internetu. Ova obuka će vam omogućiti da samostalno pravite kolače i torte, ne samo za sebe, već da obradujete i prijatelje, a moguće i klijente 😊 

Šta je zaista moguće da vam ova obuka donese novo, slatko i radosno u život? 

Zbog načina rada, u kome učesnici aktivno učestvuju, broj mesta za prisustvo je ograničen na 8+3 polaznika. 

Prvo troje koje se prijave i rezervišu svoje mesto dobijaju na poklon knjigu Presna hrana za početnike, autora i voditelja radionice Margareta Vesna. Ako knjigu već imate, sleduje vam originalna, ručno rađena vrećica za ceđenje mleka! I kako može još bolje???

Svi učesnici radionice dobijaju priručnik – skriptu sa receptima i savetima za pripremu poslastica.
Sve što pravimo naravno degustiramo, a višak – nosite kući 😊

Učešće za radionicu je 6000 dinara ili 50 eura.
Rezervacija mesta se vrši uplatom avansa u iznosu od 2000 dinara.
Novac za rezervaciju mesta možete da uplatite na račun 
Margareta Radomirović, 115-0381637261099-84, Beograd (telenor banka)

Stavite svoje ime kao uplatioca, a kao svrhu uplate: lično. 

Sve informacije i pitanja u vezi radionice slobodno uputite na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili telefonski na 063-726-1099
• Datum održavanja i trajanje: 
Čekamo najavu!
• Mesto održavanja radionice:
Čekamo najavu!

Sa radošću i lakoćom vas očekujemo. Savet: ponesite beležnicu, olovku, kecelju ako je volite i imate i sobne papuče.

Radionicu vodi Margareta Vesna – ekspert u oblasti pripreme presne, veganske hrane, a naročito za poslastice i slatkiše.

„Moja strast za slatkišima je bila čini mi se oduvek u mom životu. Želela sam da jedem samo slatikše i voće, sada shvatam i zašto. Prirodna je potreba za slatkim, ali da to bude iz celovitih i prirodnih izvora – tada to hrani i neguje naše telo i zdravlje. Prve čupavce sam napravila sa 11 godina, i tako dočekala mamu sa posla – bili su to najukusniji kolači. Uvek sam eksperimentisala sa hranom, naročito kolačima, i napravila bih sebi poslasticu za čas posla i u tren oka. Pudinzi su mi bili k’o dobar dan za doručak ili večeru. Specijalno sam pravila i izmišljala čokoladne filove i kremove... govorili su da bih guzu prodala za slatko..., pa skoro da je istina. 

Danas sam usavršila način pripreme slatkiša i kolača u toj meri da to bude i brzo i ukusno i zdravo – sve što današnji tempo života nalaže. 

Želim to znanje i višedecenijsko iskustvo da podelim sa nekolicinom vas. Da bismo se stvarno posvetili svakom učesniku – broj mesta je ograničen – zato požurite sa prijavom. Ovo je kraljevska radionica – za sve nas kraljeve i kraljiice koji znamo i volimo i uživamo u svakom slatkom zalogaju. Setite se, cela gozba je u prvom zalogaju – neka bude savrešen, na ovoj radionici to je MOGUĆE. Dobrodošli“

Više o Margareti i njenom radu potražite na www.svesnizivot.com 

Hvala na poverenju.