Margareta Radomirović, Holistički Terapeut, Edukacijski savetnik u oblasti ličnog i duhovnog razvoja, Telesni Terapeut, Body&Conscious Coach, Access Bars i FaceLift Fasilitator, u svojoj praksi najviše primenjuje načela Geštalta, Inka šamanizma i Access-a.

Osnivač je i samostalni autor telesne, energo-terapeutske metode Osvešćen, Prirodni Dodir.

Autor je knjige Presna hrana za početnike, osnivač UG NK „Zdraviji Život“, 2007. Osnivač je i Škole za Prirodnu i presnu ishranu i prirodni životni stil (2010).

Autor je radionice Buđenje Čarobnjaka – Buđenje Svesnosti, kao i online seminara Margaretina Riznica Radosti. (2017)

Aktivni je učesnik Harmony programa u Hrvatskoj kao voditelj seminara i terapeut od 2012. i dalje. Aktivan je učesnik Kongresa Ishrana Budućnosti, od 2018 i dalje.

Margareta vodi seminare i radionice za lični i duhovni razvoj te radi individualno s klijentima na temu svesnog života kroz čišćenje i otpuštanje blokada verbalno, kao i kroz telesne procese – na otklanjanju telesnih i emotivnih tegoba i blokada – od bolova, strahova, gojaznosti, depresije, anksioznosti emotivnog naboja, nadilaženja ograničenja i otvaranju ka primanju svekolikog Izobilja materije i duha.

Izvrsne rezultate ostvaruje u radu s parovima i transformaciji međuljudskih odnosa. Lični rezultati i transformacija njena su najveća preporuka. 

"Prošla sam za poslednjih 25 godina više od 40 edukacija ličnog rada. Poslednjih 10+ godina radim sa klijentima (ljudi koji biraju i traže da ih vodim kroz proces ličnog preobraženja, te da im taj proces olakšam – fasilitiram, engl. to facilitate – olakšati). Radimo na širenju kapaciteta svesnosti, kako bismo u svoj život primili više životne radosti, izobilja i ljubavi. Svesnost prihvata sve i ne sudi ničemu (Gary Douglas, Access). Svesnom čoveku nije važno da bude u pravu, ali je važno da bude istinski srećan. Svestan čovek jeste pun ljubavi i sreće.

Lično, živim tako da kultivišem što više radosti i mira, jer je postalo mrsko da od svog života pravim dramu. Jednostavno, ne daje mi se energija u to. Volim da pišem, da plešem, da čitam, da plivam, da se sunčam, da se smejem, da putujem, da se mazim, da radim tretmane, da se družim... I to mi generiše još više energije. Volim da sve to podelim sa ljudima, sa vama. I to radim. To mi je životno opredeljenje, moj put. Da živim i da podelim sa okruženjem to što živim, jer mi je lepo, pa ko od toga nešto može da iskoristi – izvolite."

Skoro sam upitana, „Čime se baviš?“. Malo sam zastala, jer toliko toga ima čime se bavim, da šta god da izdvojim – malo je, ograničavajuće je, određuje me.... i zato, odgovorih: ŽIVOTOM. Tako, jednostavno – samo ŽIVIM.

I kad mi život donese „limun“,  ja napravim limunadu, i pitam: Kako može bolje od ovoga i šta je još moguće, Univerzume? Koje si mi darove danas spremio? Pokaži mi Čudo.“

Sa radošću i lakoćom vas pozdravaljam,

Margareta Riznica Radosti  

Za više informacija i kontakt sa Margaretom, posetite www.svesnizivot.com, ili je potražite na facbooku Margareta Riznica Radosti profil i stranicu, kao i grupu Klub Svesni Život