Ulazak u Čarobnjakov Hram

carobnjakov hramČarobnjakov Hram

buđenje svesnosti i inteligencije tela

Naša tela su dar, VELIKI DAR za beskonačno biće, da stiče iskustva i da se razvija u novou koji obuhvata i materiju i duh.

Šta je to vaše telo ZNA?

 

Koji doprinos vam je telo i koji doprinos ste vi njemu?

Šta vi sa svojim telom možete da kreirate?

Da li sa telom možete da kreirate više zdravlja, izobilja, novca, svega što zapravo telu treba?

Da li ga negujete, da li je Život u vašem telu sa lakoćom, ili imate telesne tegobe? Da li se žalite na svoje telo, da li ga kudite, kažnjavate, mučite? Prosuđujete i procenjujete?

Da li ga čujete?

Da li čujete one suptilne, tihe pozive svog tela koji vas vode kroz život kako biste zaista uživali u telu na ovoj planeti?

Šta je sve moguće da PROBUDIMO inteligenciju i svesnost tela, da ga čujemo?

Na radionici radimo sa:

• Čarobnim pitanjima
• Telesnim procesima
• Brišemo i čistimo sva uverenja koja imamo u vezi tela, a koja nam nisu na korist. Kako bi bilo da se podmladimo, regenerišemo?
• Šta je stvarno istina, koliko je moguće da ovo naše telo "živi"? Da li godine uopšte postoje?
• Brišemo sve ono što navodno znamo o telu, o propadanju tela i o bolestima, i šta je tek tada moguće za nas da proširimo svoje kapacitete?
• Osvešćujemo ISTINSKE potrebe tela, da počnemo da ga čujemo na svakom nivou i oblasti postojanja.

Produbljujemo dalje i budimo Čarobnjake na Zemlji

Dobrodošli

****

Šta ako je sve toliko jednostavno, ali zbog te jednostavnosti ne verujemo u ishod? Koji doprinos može da vam bude ova radionica, i šta je moguće da kreiramo zajedno?

Čekamo najavu!

Prijave obavezne na mejl:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ili sms-om na: +381-63-726-1099

Za prijavu pošaljite ime, prezime, mejl adresu, broj telefona.

Koji doprinos i dar smo jedni drugima, šta sve možemo da kreiramo zajedno, i šta je sve moguće tada???

*****

"Buđenje svesnosti i inteligencije tela"

Dopustite sebi da stvarno budete ono što jeste. Manifestujte obilje i svoju životnu svrhu. Svrha života nije samo jedan put, jedan talenat, jedna oblast. Ima mnogo toga više u svakom od nas. Kako doći do tog potencijala, kako ga ispoljiti u datom momentu? Kako ispoljiti svoju autentičnost, prisutnost i jedinstvenost? Kako biti stanju radosti i živeti je?

Telo je fantastičan instrument - samoodrživ organizam, koji se sam isceljuje i obnavlja - savršen za dimenziju u kojoj smo. Telo ima svoju inteligenciju i svest. Koji doprinos je da je poslušamo?

Telo je energija, svest i prostor. Kosmičko odelo na proputovanju Duše. Koja energija, prostor i svest ti i tvoje telo možete da budete, da kreirate i generišete svekoliko izobilje, ispoljite svoje potencijale, talente, prisutnost i jedinstvenost?

Kako taj savršeni instrument, telo, staviti u punu funkcionalnost? Kako iskusiti radost utelovljenja? Kako najbolje iskoristiti svoje telo za svoje životno delo?

Margareta Vesna je internacionalni Access Bars Facilitator, vodi seminare za lični i duhovni razvoj. Uz Accessove alate ovoga puta radimo na svesnosti i inteligenciji tela kroz verbalne i telesne procese. Sve povezujemo u celinu. Radimo telesne procese za isceljenje, povezivanje, osvešćivanje i komunikaciju na svim nivoima bića. U procese su uključeni telesni nivo, emotivni, kognitivni, mentalni, osećajni, intuitivni. Verbalni procesi obuhvataju izjave čišćenja, pitanja i afirmacije. Osvešćujemo svoj govor.

Stičete veštine koje možete da primenjujete svaki dan za svoj dalji rast i napredak. 

Osnažujemo ljude da spoznaju da već sve znaju. Radimo zajedno na buđenju tog izvrsnog znanja koje čeka u nama. Šta ako je znanjenaše prirodno stanje? Šta ako smo se naučeni rodili? I sve što je potrebno jeste iskra BUĐENJA. I šta je sve sada moguće?