Osvešćen Dodir

Osvešćen Dodir

Dodir - urođena metoda samoisceljenja. Samo je osvestite!


Osvešćen Dodir - Prirodno Samoisceljenje

telesni procesi

Telesno-duhovna terapija Osvešćenim Dodirom

Osvešćen Dodir je veoma jednostavna metoda i energija, koja nam je prirodno urođena. Ovaj proces i obuka služi da tu energiju osvestimo.

Proces je namenjen svima. Nema kontraindikacije, moguće je raditi za svakoga, možemo i decu podučavati, jer radimo sa univerzalnom energijom od koje sve JESTE. Radimo sa energijom zahvalnosti i molitve i čiste svesnosti.

 DATUM OBUKE za praktičare OSVEŠĆENIM DODIROM

Čekamo najavu!
Adresu održavanja dostavljamo prijavljenima
Rezervacija mesta je obavezna na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili 063-726-1099

Kroz ovo je moguće širiti svesnost, podstaći procese isceljenja i samoisceljenja. Deluje i na hronična i na akutna stanja za bolju vitalnost i emotivnu stabilnost, za život u miru i lakoći, bez stresa. Moguće je rešiti se hroničnih i akutnih bolova i neželjenih stanja, u onoj meri koliko smo spremni da menjamo svoje stanje.

Osvešćen dodir je energetski tretman, koji se radi kroz dodir na svom telu ili telu klijenta.
U ovom procesu možete uposliti i alate Access-a, ako ih znate, premda ovo nije Accessov proces, ali su komplementarni.

Osvešćen dodir je dodir u kome nema tačke gledišta o sebi ili o drugome. Samo svesnost i dopuštanje i propuštanje svega što dolazi.

Proces se izvodi polaganjem ruku na određena mesta na telu – na zglobove i na energetske centre na telu, na određen način i aktivacijom određenih tačaka, kod sebe i kod klijenta.

Radimo koristeći univerzalnu sveprisutnu energiju od koje smo sačinjeni i mi i sve oko nas, i sve što JESTE.

Kako? Sprovodimo enerigiju svesnom namerom kroz dodir kao kanal. Omogućavamo protok energije. Za energiju je vrlo važno da se stalno kreće, a da su kanali protočni. Oslobađamo suvišan naboj iz tela i iz celog bića, suvišan sadržaj koji ometa naš kanal da budemo protočni. Zahvaljujemo se i puštamo sve suvišno da samo izađe iz našeg sistema. Iz te tačke kreiramo čistu realnost i budućnost kakvu nam je namenio Stvoritelj. Sve dovodimo u normu po kojoj je Tvorac osmislio. Reče jedan prijatelj: vraćamo na fabrička podešavanja :D

Tokom procesa radimo najviše na tome da podesimo sebe u određeno stanje bivanja i svesti, te tada radimo tretman polaganjem ruku na određene delove tela - svog ili druge osobe.

Kako sebe dovesti u to stanje i kakvo je to stanje?

To je stanje mira, bez misli, stanje u kome smo dobro uzemljeni, stabilni, u ravnoteži, u svom centru. Stanje protočnosti, dopuštanja i propuštanja svega što dolazi. Stanje bez tačke gledišta, o sebi, o klijentu, ili njegovim „problemima“. Stanje prihvatanja.

Mi ne moramo da razumemo klijenta ili njegove probleme, još manje da se sa time poistovetimo. Sve što je potrebno jeste da smo u stanju da ga prihvatimo bez tačke gledišta, stava, mišljenja o tome. Isto tako kada radimo na sebi – prihvatamo sebe bez tačke gledišta, samo sa ljubavlju i zahvalnošću. Stanje koje je poželjno – jeste stanje čiste svesnosti.

 • Prijave na seminar na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili na telefon 063-7261099
 • Učešće za seminar je svega 130 eura sa sertifikatom (van Srbije 160€)
 • Učešće bez sertifikata 90 eura (sertifikat može i naknadno da se uzme, po izboru) (van Srbije 120€)
 • Sav materijal, skripta i osveženje tokom seminara je obezbeđeno.
 • Preporučuje se udobna odeća i sobna obuća
 • Datum održavanja: pišite na mejl za nov datum seminara, hvala.

Kako doći u to stanje?

Set Pitanja, uzemljenje, meditacija, svesnost o svom telu koju tako vežbamo, da nam to stanje postane zapravo naše prirodno stanje u svakoj situaciji, na dnevnom planu. Stanje čiste svesnost i jeste naše prirodno stanje.

I u tom i takvom stanju ISCELJENJE je omogućeno za svakoga ukoliko to izabere. Isceljenje se odvija na svim nivoima Bića – emotivnom, telesnom, spiritualnom i mentalnom.

Ova radionica, obuka, seminar daje vam načine, alate KAKO, i vrlo je praktična i iznad svega jednostavna.

Ima jedna izreka: Isceljenje mora da bude tako jednostavno da ga razume i dete od 5 godina.

Ovo je takav proces.

Šta dobijate:

Tokom 8 časova obuke na seminaru, dobijate:

 • •          Alate kako da dođete u stanje što veće svesnosti, kako da razvijete i kultivišete ljubav prema sebi - vrlo konkretne vežbe, meditacije, set pitanja - učimo kako da radimo sa pitanjima.
 • •          Tretmane – četiri procesa prolazite kroz koje učite – dva tretmana dobijate, dva dajete. Radi se u parovima.
 • •          Priručnik kao podsetnik
 • •          Audio snimak određenih bitnih delova procesa.
 • •          Podršku i smernice za dalji rad i razvoj metode za vas – live i online
 • •          Sertifikat za dalji profesionalni rad, ako to izaberete. Možete da radite sa klijentima, ali možete i samo na sebi da radite, kako god izaberete.

Uvek imajte na umu da taj izbor možete da menjate, kako god osetite da je za vaše najveće dobro.

Sve najbolje i sa lakoćom neka vam je u daljem radu i u svakodnevnom životu.

Sa zahvalnošću za vašu energiju i vreme,

Margareta Vesna Agape

Prijave na seminar na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili na telefon 063-7261099

Učešće za seminar u Srbiji je 130 eura sa sertifikatom, ili 90 eura bez sertifikata
Sav materijal i osveženje tokom seminara je obezbeđeno. 
Za održavanje seminara van Srbije učešće je 160 i 120 eura, u skladu sa dodatnim troškovima.

Mesto se rezerviše uplatom od 20 eura na račun  - broj računa šaljemo na vaš zahtev kroz prijavu, a ostatak novca za obuku se plaća po dolasku
Ukoliko ste zainteresovani za organizaciju seminara u svom okruženju - kontaktirajte me na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Koji doprinos i dar možemo biti jedni drugima?