Access Bars

Čemu služe Barsi?

Da li je sada trenutak za VAS?
Da li je za vas odgovor BARS?

SEMINAR BARSA  BEOGRAD 21 Juli 2019 OD 10-18H

Rezervacije mesta i Info: +0381637261099 viber i whatsapp

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

TRETMANI NA ZAKAZIVANJE - IZABERITE SVOJ TERMIN VEĆ SADA~

Ukoliko vam odgovara i neki drugi datum, slobodno pozovite za dogovor za obuku u Access Bars praktičara, sertifikovanog i internacionalnog - +381-63-726-1099

Vodi Margareta

Da li je sada trenutak za VAS?
Da li je za vas odgovor BARS?

Gde i u kojim oblastima vam obuka za Barse može doprineti?
Barsi su tu za vaš lični razvoj. Nije obavezno i jedini cilj da naučite Barse da biste vi nekome radili tretmane. Možete, a ne morate - to je pitanje vašeg izbora.


Aktivacijom Bars tačaka i upotrebom celog paketa alata koji uz to dolaze, moguće je da:

- Napredujete profesionalno – da steknete bolje pozicije i ostvarite više zarade sa više lakoće
- - za lakše učenje u školi, fakultetu, lakše učenje stranih jezika
- - za bolju komunikaciju sa ljudima (a najpre sa samim sobom)
- - za primanje i realizaciju novih ideja u svoj život
- - za širenje kapaciteta krativnosti i produktivnosti
- Ostvarite ljubav i partnersku zajednicu svojih najdivnijih ljubavnih snova
- Uravnotežite svoje telo i zdravlje, te budete lagani u telu, bez bolova, napetosti i tenzija u telu. Za uravnoteženu kilažu.
- Oslobodite blokirane emocije, rešite se strahova i stresova
- Steknete unutrašnji mir, ravnotežu, postojanost i integritet
- Obrišete sva nekoristna uverenja i tačke gledišta
- Za bolju i lakšu organizaciju života na svakom životnom planu i oblasti.

Šta zaista želite od sebe i života? Možda to i ne znate u ovom trenutku, i to je isto u redu.
Barsi omogućavaju da dođete i do toga, da uvidite koji ste talenat i kapacitet, te da to počnete i da Živite.
Barsi omogućavaju širenje kapaciteta svesnosti, a to se onda pokazuje na svakodnevnim životnim situacijama i vrlo je sve praktično. Sve je jednostavno i naučno je dokazano kako Barsi rade.

Access Bars – vrlo konkretna energetska tehnika i alati da stvarno i realno uveličate svoj život, da ostvarite svoje talente i potencijale. Način da se oslobodite suvišnog sadržaja koji ometa da živite u svom punom potencijalu, sa lakoćom, bez napora i stresa.
na sajtu www.svesnizivot.com ima i video na ovu temu i tekst - pa pogledajte.

****
Više o samoj obuci i seminaru, uslovima:
Seminar traje 8 sati, u jednom danu. Ovoga puta je to subota, 24 mart, 2018 od 9.30-17.30 u prostoru UnitySpace, u blizini Vuka.

Tokom seminara, učite kako da radite tretmane, kako da radite sa klijentima i sa sobom samima, dobijate skriptu i dve mape Bars tačaka u boji i audio zapis seminara.

Seminar traje 8 sati, i u tom vremenu, radite dva tretmana i dva tretmana dobijate, i kroz to učite. Kroz iskustvo i praksu. Dobijate i teoretski deo i audio zapis.

Nakon toga, organizujemo grupne susrete za razmenu na kojima, dobijate i dajete tretmane, razmenjujete sa kolegama, i kroz to vežbate i stalno čistimo sadržaj koji nas ometa, i dobijamo lakoću življenja - no stress.

Tu sam kao vaš fasilitator (voditelj) i nakon seminara za podršku i pitanja.

Registrovani ste u Access-ovoj bazi Bars praktičara, i imate pravo da ovo radite i privatno i profesionalno, ako tako izabarete, u preko 170 zemalja sveta gde Access sada posluje. Imate pravo da svoje tretmane naplaćujete, i kako može još bolje?

Ovo je prilika koja može da vam promeni život, ako dopustite.
Mojim rezultatima i promenama to živo svedočim. Meni se život značajno promenio na bolje. I kako može još bolje ???

Javite se, da se upoznamo i da vam kažem sve što je još vama potrebno da se za ovo opredelite. Da li je ovaj seminar za vas? Kako će vam život izgledati za 5 godina, ako ovo sada izaberete? Kako će izgledati vaš život za godinu dana?
Ja sam svoje prve promene imala jako brzo, i one se stalno uvećavaju, i šta je još moguće za sve nas i za ceo svet???

Doborodošli

O uslovima, učešću i plaćanju pogledajte sledeći tekst ili mi pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili zovite na 063-726-1099

Šta su barsi?

sta-su-barsi

Barsi su skup tačaka na našoj glavi, formiraju jednu mrežu. Aktiviraju se blagim dodirom vrhovima prstiju. Aktivacijoom Bars tačaka omogućavamo veći protok i upliv svesnosti, a samim tim otvaramo se za izobilje mogućnsoti, koje umom ne možemo da pojmimo niti da naslutimo da uopšte postoje.
Um je tu da primeti problem, da registruje situaciju. Umno ne rešavamo problem – situaciju. Rešenje nam dolazi iz sfere višeg postojanja, ako smo otvoreni da to čujemo, vidimo, i što je najvažnije dopustimo da se manifestuje. Barsi upravo to rade, omogućavaju da se otvorimo ka primanju i manifestaciji.

Takođe, aktivacijom Barsa brišemo stare, beskorisne i ometajuće programe, uverenja, implante, očekivanja, prosuđivanja, i otvaramo prostor da bez predrasuda i prosuđivanja dozvolimo da se u našem životu manifestuje ono što je za naše najviše dobro, kako bismo ispunili svoju svrhu.
Kada ih jednom aktiviramo – Barsi rade!

Mesto održavanja javljamo prijavljenima. Prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., 0381-63-7261099 viber ili whatsapp

Preporuka je udobna odeća. Osveženje i voće  je obezbeđeno u toku pauze, a ručak je po želji i u sopstvenoj organizaciji.

Šta je bars tretman?

Sastoji se od aktivacije sve 32 tačke. Osoba na kojoj se radi, klijent, je u opuštenom, ležećem položaju, udobno smeštena i jedino što treba da radi je da uživa! Onaj koji daje tretman, zvaćemo voditelj, blago, vrhovima prstiju, dodiruje redom tačke na glavi, šakama i stopalima, na taj način aktivira tačke. Tokom tretmana obavlja i kliringe koji su deo paketa alata Bars tehinke. Ovo je kako to tehnički izgleda. U praksi, svako oseća drugačije i reaguje drugačije, zato ne bih dalje opisivala tretman, jer pravimo time predrasudu i očekivanja, a baš to je ono što čistimo uz pomoć Barsa!

Nakon tretmana, u najmanju ruku se osećate osveženo i odmoreno kao posle najbolje masaže ili posle dobro prospavane noći. U najboljem slučaju – ceo život vam se promeni. Meni jeste!

Šta je bars radionica-seminar?

Bars radionica-seminar je proces u trajanju od 8 sati na kome naučite da aktivirate 32 Bars tačke, i naučite kliringe i alate za sprovođenje Barsa.

Dobijate priručnik, evidentirani ste kao praktičar u okviru Access Consciousness® na svetskom nivou. Dobijte sertifikat koji vam omogućava da i sami dajete tretmane, sebi, svojim bližnjima, ali i klijentima.


U toku radionice – učestvujete u 4 procesa – od toga dajte 2 tretmana i primate 2 tretmana!

Seminar vodi licencirani Acces Bars i Access proces Facilitator Margareta Vesna Radomirović

Učešće za SEMINAR je po jedinstvenoj ceni za našu regiju:

  • 240 eura za odrasle koji dolaze prvi put
  • 120 eura za sve koji obnavljaju seminar
  • 120 eura za decu od 16 do 18 godina
  • Besplatno za decu do 15 godina.

Za sve informacije, pojašnjenja i slično, slobodno me kontaktirajte, stojim na raspolaganju!

Tokom daljeg vašeg napretka, tu sam da vam budem podrška, kako biste svoju veštinu nastavili da razvijate. Prijave za seminar šaljite na mejl ili pozovite:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., +381-63-726-1099

Facebook: Margareta Riznica Radosti

www.svesnizivot.com

Kako može bolje od ovoga i šta je sve moguće?

Sav život mi dolazi sa lakoćom, radošću i slavljem!

Preporuka je udobna odeća. Osveženje i voće je obezbeđeno u toku pauze, a ručak je po želji i u sopstvenoj organizaciji.

Sve informacije i prijave na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

POKRENITE BARSE - POKRENITE ŽIVOT

barse-seminar

 

Za Život u Radosti, Lakoći i Izobilju~

- Da li ste spremni za promene, mislim STVARNO promene? Prepustite se BARSima da vas nežno vode kroz transformaciju energije koja jeste.

- Imate strahove, depresiju, stres? Dosta vam je života na auto-pilotu? Želite da okusite šta sve život zaista može da vam pruži u izobilju?

- Koje sve darove vam je Univerzum spremio koje još niste primili? Da li je SADA došao ČAS  da te darove primite u svoj PROSTOR, Energiju i u SvesT?

- Oslobodite svoj potencijal, ispunite svoje najdublje Snove... Zakoračite u Svet Slobode od blokada, predrasuda, ograničenja, Živite Radost koja JESTE.

~~~

Barsi su deo kompleta tehnika Access Consciousness®. To je osnovni i početni alat i tehnika koja radi na tome da vam pomogne da uvećate svoju svesnost. Što više svesnosti – više mogućnosti! Aktivacijom 32 tačke na glavi, otvaraju se putevi i mogućnosti na metafizičkom i energetskom nivou za primanje i otvaranje svesnosti. Sve što je zapravo dovoljno da uradimo jeste da budemo svesni i da dopustimo da nam u život uđe zdravlje, ljubav, obilje, i sve što zaista jeste životno podržavajuće za vas!

Na seminaru naučite svih 32 tačaka da ih aktivirate. Dobijate priručnik. Svi učesnici primaju i daju tretmane tokom seminara. Osim toga upoznajemo se sa principima Barsa koji nam pomažu da dopustimo da nas tok života vodi ka najvećem materijalnom i duhovnom blagostanju i ravnoteži. Nakon BARS tretmana osećate se okrepljeno, energizovano, odmoreno, lagano, kao nakon dobro prospavane noći.

Svi učesnici seminara dobijaju sertifikat i slobodni su da upražnjavaju BARS tretmane za sebe, svoje bližnje kao i za klijente! 

Zaista, samo jedan tretman može da vam promeni život na način na koji želite i zapravo i više od toga. Jer, naše želje su prilično ograničavajuće – univerzum nam nudi mnogo, mnogo više nego što možemo da maštamo i da sanjamo, sve što mi treba da uradmo je da se tome OTVORIMO i da DOPUSTIMO.

BARS za vas upravo radi to – OTVARA svest za sve predivne mogućnosti koje nam univerzum nudi. Pomaže da ih uvidimo i prihvatimo u svoj život sa lakoćom!

Osnažujemo vas da spoznate sve što već zapravo znate!

Seminar vodi licencirani Access BARS® i Body proces fasilitator (praktičar) Margareta Radomirović

Sve informacije i prijave na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za više od 20 godina i brojnih efikasnih i jakih psiholoških, enegretskih, praksa i tehnika, koje sam izučavala i iskusila, počev od Silva Metoda, preko Geštalta, Porodičnog poretka, Reikija, Kvantne Transformacije, inicijacija u šamanske tehnike, i sve to što sam primenjivala, na sebi i u radu sa klijentima, izgradilo me je i formiralo u ovo što vam nudim danas!

Access Consciousness® je paket alata za koji slobodno, nakon 20 godina rada na sebi i zadnjih 5 i više godina rada sa klijentima, mogu da kažem da je Access najjednostavniji i daje najbrže rezultate!

BARS tretmani su deo toga – osnovni, koji za mene trenutno radi sve što mi treba! Ako može za mene – može i za VAS!

Kako može još bolje od ovoga i šta je sve moguće?

Naučite kako da pitanjima usmeravate svoja dešavanja, a da zapravo samo DOPUŠTATE!

~Sav život mi dolazi sa lakoćom, radošću i slavljem!~


Acces Bars tretman

https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40&t=114s

Isprobajte ovaj kratak a veoma efikasan tretman na sebi i na svojim bližnjima
Javite kakvi su rezultati.
Sa radošću i lakoćom neka vam budu promene Življenja na bolje za svo Izobilje


Šta je vaša tema? 

Veze i odnosi - ljubav? Ili vitalnost energija, zdravlje? Strahovi od smrti, od bolesti? Nesigurnost, stresovi? Depresije ili panični napadi? Problemi sa telom - bolovi, prekomerna težina, slaba energija i vitalnost?

Možda i ne znate šta je vaša tema - i to je odlično. Lepota ovih procesa je što ne morate da znate ni ko vam je ni šta vam je, a možete da se toga oslobodite. Jer, zapravo, nije bitno ime toga što vas muči, nego je bitno da dobijte LAKOĆU ŽIVLJENJA U TELU I DUŠI.

Rezervacija Seminara i Radionica
Kontakt informacije

captcha
Powered by BreezingForms