Access BARS® - budite realni, zahtevajte nemoguće!

 • Da li biste izabrali da zaJedno natkreiramo ovu poznatu stvarnost, koju zovemo „moj život“?
 • Da li ste voljni da spoznate koliku efikasnost i moć imaju Access-ovi alati?
 • Koji dar i doprinos vam mogu biti svojom energijom, sada i za čitavu večnost?
Stavila sam se nedavno, privatno u priliku da „testiram“ i primenim alate, da vidim naočigled kako fantastično transformišu energiju, olakšavaju i šire prostor i svest i omogućavaju drugačije izbore, te da zaista živimo drugačiju stvarnost. Koje sve programe još uvek čuvate koji vas zaustavljaju? Da li ste voljni da ih obrišete i preokrenete u ono što vam uvećava život u radosti, lakoći i STVARALAŠTVU? Da li ste voljni da se odreknete drame iz svog života jednom za sva vremena? Da li ste voljni da primite i da priznate sebe? I da vam niko drugi za to ne treba? Da ste dovoljni, celi i DAR, nezamenljiva dragocenost Univerzuma, jedna i jedinstvena? Koja je vaša super-moć i super-dar koji doprinosi da ova Planeta bude lepše i bolje mesto za život svih nas? Koji je vaš skriveni talenat? Access BARS® - budite realni, zahtevajte nemoguće Sve ovo i MNOGO VIŠE omogućavaju Access Bars alati. Koje su vaše trenutne prilike?
 • Stres? Depresija? Strahovi? Napadi panike? Nesigurnost? Nevoljenost?
 • Zaglavili ste se? Zaustavili ste se? Blokirane emocije? Niste u stanju da sebe izrazite?
 • Telesne tegobe? Bolovi, dijagnoze, gojaznost, pritisak, srce?
 • Drama u odnosima? Partneri, roditelji, deca?
PITAJTE: Šta još osim ovoga stvarno mogu da izaberem?  ISTINA, da li ste voljni da izaberete nešto drugo, da izaberete sebe i svoj život? HOĆETE I BIRATE VIŠE za svoj već predivan život? Kako da ga uvećate i proširite?
 • Da se volite, ljubite, da uživate u životu?
 • Da stvarate svoje kreacije, projekte – poslovne i hobije?
 • Da obavljate svoj posao efikasnije, brže lakše i radosnije, sa osmehom?
 • Da vam bude lakše i efikasnije učenje, studiranje?
 • Da se družite, smejete, delite radost?
 • Da putujete po ovoj predivnoj planeti?
 • Više i lakše do novca, zabave i lakoće i radosti življenja?
Menjajući Sebe Menjate Sve/Svet/Svest Koja energija, prostor, svest i izbor možete biti ovde i sada što stvara vaš život iznad svih vaših najboljih i najlepših očekivanja? Da li stvarno birate da živite lepše radosnije lakše i šta je stvarno za to potrebno i šta je moguće? Dođite na Barse, uverite se! Zapravo, ne morate da znate ni „šta vam je ni ko vam je“ – DOVOLJNO je da stvarno birate promenu na bolje! Access Bars alati i metoda u tome doprinosi i olakšava pojavljivanje i ostvarenje vašeg boljeg, lepšeg, radosnijeg života, nežno, efikasno i trajno – samo treba da to stvarno IZABERETE! Ko sve može da uči metod Access Barsa?
 • Odrasli i deca, svih profesija i oni bez profesije, svi koji se osete „pozvani“ su dobrodošli.
 • Naročito pozivamo sve one koji rade sa ljudima u svakoj oblasti od lekara, svih zvaničnih i alternativnih vidara i terapeuta, preko učitelja i profesora u školama, sportskih trenera, do šalterskih službenika, trgovaca... i gde god smo sebe odredili svojom profesijom, neka se sada proširi u pitanje: Šta je još moguće za vas da izaberete da budete i da radite? Koji je vaš skriveni talenat?
 • Sve vrste umetnosti, jer širite kapacitete svoje kreacije.
DAKLE, ako želite da naučite kako i ako osetite da ovi alati zaista mogu da vam pomognu i ako to birate da učite i prođete kroz iskustvo baš sa mnom, dođite da se igramo i učimo u nedelju, 20. oktobra od 11-19h. u Beogradu, adresu dajemo prijavljenima. Sve što treba da znate za početak o Barsima, izvolite ove kratke video zapise: Šta su Barsi:

Barsi u školama sa decom:

naučni dokazi kako Barsi rade:

Šta dobijate:
 • OLAKŠANJE – oslobađate svoj prostor i svest, brišemo nepotrebne programe
 • UVIDE u nove mogućnosti i prilike
 • MOGUĆNOST – da koristite alate i stvarno poboljšate svoj život, kao i živote svojih bližnjih i svojih klijenata, u SVAKODNEVNIM „običnim“ (ne)prilikama
 • IZBOR – da živite i da BUDETE baš onako kako vi HOĆETE kroz svoj ŽIVOT.
Kada završite seminar, vi ste zvanično dobili još jednu profesiju kao Access Bars Praktičar. To vam omogućava da radite Bars tretmane za sebe naravno, ali i za klijente ako to izaberete, što znači da možete i da naplaćujete, da imate svoju privatnu praksu kao Access Bars praktičar-terapeut. Dobijate skriptu, mape Bars tačaka u boji, obuku u trajanju od 8 sati. U tom vremenu, prolazite kroz 4 procesa, i kroz to iskustvo i praksu učite. Nakon seminara – NISTE SAMI! Oganizujemo Bars razmene sa drugim kolegama, koje su i prilika da vežbate i da se lično razvijate, da širite svoje znanje i poslovnu mogućnost. Takođe, ja sam vam dostupna za podršku u daljem razvoju Bars aktivnosti. ACCESS BARS kao poslovna mogućnost Ulaganje u sebe za ovu priliku je 240 eura – jednokratno – za ceo život imate sertifikat Access Bars praktičara – bez potrebe dodatnih plaćanja, obnavljanja i slično! I šta je još moguće za još više lakoće? VREME: Zatražite svoj termin za obuku! Ugostite Barse u svom gradu! Pozovite ili pišite: margareta.riznica.radosti@gmail.com, +381637261099, wa i viber MESTO: Beograd, Podgorica, Ljubljana, Sarajevo, Skoplje, Zagreb, Banja Luka, i gde god se Barsi traže! Dobrodošli!