access bars megi svesna komunikacija i govor

 

Kako da svojim mislima i govorom na praktičan način, primenjivo u svakodnevom životu i prilikama, utičete na:

- Svoje TELO – oblikovanje, kreiranje izgleda i BIVANJA u telu! – za potpunu lakoću života u telu! KAKO biste voleli da izgleda i da bude vaše TELO?
- Odnose – Partnerske, Poslovne, Porodične – iz tog prostora sve drugo proizilazi i kreira(te) se.
- Za-Jednistvo Ljubav i Svesnost sa svojim bićem, telom i sa drugim ljudima i svime što vas okružuje
- Mir i ravnotežu - Kako da ih kreiram i održim uvek i na svakom mestu?
I sve to sa potpunom lakoćom i zabavom u procesu!

 

Ostvarite svesnu komunikaciju sa svojim Bićem i svojim TELOM, sa drugima i svim što jeste, sa svim molekulima u Univerzumu, kroz:
- Svestan govor, pitanja i stihove
- Izjave brisanja – kroz reč i pokret
- Jasnu nameru
- „Male i velike“ rituale

Na ovoj radionici dobićete efikasne alate da kreirate svoj život kroz svoj svesni govor i svesno prepoznavanje energije, te primenu toga u praksi. Naučićete kako da radite sa:
- GOVOROM – osvestite svoju matricu štetnog govora i preinačite je u koristan govor.
- Pitanjima za širenje svesnosti i kako da sami kreirate nova pitanja u skladu sa svojim potrebama, a u cilju promena koje birate.
- Čišćenjem i oslobađanjem od suvišnog i nekorisnog sadržaja misli, emocija, osećanja, stresa, bolova, sa LAKOĆOM.
- BIRANJEM – iz Univerzalnog polja beskonačnih mogućnosti – prepoznajte šta je najbolje za VAS kroz ENERGIJU - lakoće i težine, istine i laži – naučite kako da IZABERETE iz obilja MOGUĆNOSTI

Kroz sve ove alate, vi imate priliku da dobijete uvide:
- Koja je moja svrha, moji potencijali i talenti?
- Kako da ih uposlim/angažujem da služim sebi i svetu oko sebe, sa potpunom radošću i lakoćom?

- Kako sa lakoćom da zaista živim svoju najbolju verziju sebe?
Mi smo stalno u interakciji i komunikaciji sa svojim unutrašnjim bićem i sa svim okolo nas: ljudima, biljkama, životinjama, stvarima, pojavama – sa svim molekulama svega što jeste. Iz te komunikacije proističe kreacija koju zovemo Život.

Promenite, programirajte i reprogramirajte svojim govorom na dnevnom nivou. Osvestite svoj DNEVNI, RUTINSKI GOVOR – menjajte kako bi vam taj govor bio u službi kreacije boljeg života.
KAKO i ŠTA komuniciramo čini razliku kakvu ćemo kreaciju da dobijemo. Naša reč je naš ČAROBNI (MAGIČNI) ŠTAPIĆ.
• Kako vi koristite svoj Čarobni štapić?
• Šta kreirate sada svojim mislima i svojim govorom?
• Da li to podržava život u Radosti i Lakoći?
• Kako može bolje od toga? Koji DAR su vam vaše reči?
• Kako da uposlite reči da kreirate magičan i radošću ispunjen život?
• Kako uobičajenu matricu svakodnevnog govora, koji često obesnažuje pojedinca, MENJAMO u SVESNI I DAROVIT GOVOR koji osnažuje, podržava vaš rast i razvoj?!
• I to sa lakoćom, kroz igru i zabavu!

Radimo sa Energijom govora, pitanja, zahvalnosti, mira i tišine, lakoće, smeha, radosti, oslobađanja, PROSTORNOSTI, svesnosti, zvuka, pokreta, jasne namere, primanja i dopuštanja, ranjivosti i otvorenosti, te čiste radosti i zabave. Osim razgovora i priče, biće i praktičnih vežbica za svakodnevnu primenu i produbljivanje onoga što usvojimo na radionici.

Svesna konzumacija – šta usvajate na dnevnom nivou od hrane, informacija, osećanja? Da li to što unosite birate svesno? Koliko od toga zadržavate, što vam i treba i ne treba? Kako se osloboditi suvišnog, osvestiti ono što vas podržava i svesno birati i kreirati svoj život u lakoći, na dnevnoj bazi?!

Ovi alati mogu da pomognu u pronalaženju izgubljenih stvari i lica, telepatsko povezivanje i komunikaciju na daljinu, komunikaciju sa svom „živom i neživom“ prirodom i oblicima života, poznatim i nepoznatim – koliko ste spremni da razvijate veštinu SVESNOG OPŠTENJA?

Na radionici dobijate, za dalji rad kod kuće, i u svim prilikama:
- Set pitanja i znanje kako da i sami kreirate nova pitanja i afirmacije
- Audio snimak radionice – kao podsetnik (samo za vas)
- Alate i uputstva kako da i sami dalje kreirate nove alate koje prilagođavate sebi i mogućnost da pomognete i drugima oko sebe, ako to izaberu.
- Mogućnost da komuniciramo i nakon radionice prema vašim potrebama (2 nedelje nakon radionice potpuno besplatno, online)
Radionica je interaktivna i dinamična – kroz jednostavne ilustracije i vežbice, na zabavan način, lako usvojive i primenjive u svakodnevnoj praksi. Dođite sa svojom temom na kojoj želite da radimo.

Radionicu kreiramo svi zajedno, u skladu sa onim što svako od nas donese iz svog Univerzuma. Čim se prijavite na radionicu, proces je za vas već počeo, i već počinjete da dobijate uvide i alate sa kojima radimo na radionici. Videćete takođe, da su to sve stvari koje već „znate“ sada je došao tretnutak da ih osvestite i stavite u funkciju kao efikasne alate za lepši i lakši život. Jednom, kada kroz praksu toliko usvojite alate da počnete da živite kroz svesni govor i ponašanje, praktično upotreba alata zapravo prestaje... Sve se integriše unutar vas i odražavate Unikatnu Verziju Sebe – na radost svoju i čitavog Univerzuma. Hvala za sve NAS!

Autorka radionice, Margareta Vesna Agape, body and consious coach. U radu na sebi punih 30 godina je prošla kroz više od 40 različitih formalnih i neformalnih edukacija i seminara. Od toga izdvajamo Geštalt pravac u psihoterapiji i Access Consiounes alate za razvoj i otvaranje svesnosti. Sve ovo u cilju da prvo pomogne sebi i uravnoteži svoj život, te ga učini lepšim i radosnijim, a zatim je to preraslo u potrebu da sve to podeli sa ljudima koje sreće na svom životnom putu. Njeni lični rezultati i transformacija su najbolja preporuka da svako može da utiče i izmeni svoj život na način da u životu stvarno uživate. Odlične rezultate ima u radu sa ljudima, partnerskim odnosima i međuljudskim vezama i zajedništvima. Osim toga, kao holistički terapeut pomaže ljudima da postignu svoje optimalno zdravlje i vitalnost kroz svesnu ishranu i energetske tretmane, telesne i verbalne procese, kroz otpuštanje blokada i suvišnog sadržaja, do svesnog izbora za život u radosti i lakoći. Edukuje kako da i sami postanete praktičari energetskih telesnih procesa i tehnika, kao što je Access Bars i Osvešećen Dodir – telesni proces čiji je autorka Margareta Vesna Agape.

„Ovo je vaš život, vi ga birate i vi kreirate kako ćete da ga živite i vodite. Ima samo jedno Biće na ovom svetu na koje možete da vršite svestan uticaj i jedno jedino Biće koje istinski treba i možete da zavolite – to ste VI! Tada svaki „rad“ na sebi prestaje – i počinje ZABAVA. Odajte sebi priznanje i poštovanje i uvažavanje za KREACIJU onoga što zovete MOJ ŽIVOT. Uzmite svoju moć u svoje ruke, i ne shvatajte sebe i svet previše ozbiljno! Više se igrajte, budite kao deca, jer naše jeste CARSTVO NEBESKO. To je ono mesto u vama samima, koje kada osvestite i osvetlite, negujete i zavolite – počinje zabava bez kraja i početka, jer smo ovde i sada u čistoj VEČNOSTI.“

Šta je to što vi znate, što kada sebi i Svetu date, Svoju Svrhu ostvarite i svo Izobilje u Život Primite?!

Koji doprinos i dar vam mogu biti? Ako izabereta da dođete na ovu radionicu, kako će vaš život da izgleda za 5 godina? Da li je sada čas za vas da sa lakoćom živite svoj život?

Za detalje oko cene za učešće i mesta održavanja, obratite se: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na +381637261099 viber i whatsapp za inostranstvo.

Datum: 28. oktobar 2018 od 10-18h, Beograd – tačnu adresu održavanja javljamo prijavljenima

HVALA SVIMA!